Coș de Cumpărături

Apeleaza-ne: 0377100916

Transport gratuit la comenzi de peste 1300 lei

Termeni si conditii

1: Introducere
      Prezentul site este detinut in mod legal de SC PEFOC.RO SRL, avand punct de lucru in SIBIU, str. CALEA SURII MICI, nr. 68, jud. Sibiu, Nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J32/1494/2006, CIF RO19110365 .
      Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre PEFOC.RO SRL, prin intermediul siteului www.pejar.ro .
      Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului www.pejar.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta nota, va rugam sa parasiti acest website.

2: Accesul
     Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

3: Marca si dreptul de autor
     Dreptul de autor pentru toate informatiile existente pe PEFOC.RO este detinut de SC PEFOC.RO SRL sau de afiliatii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul expres exprimat de catre PEFOC.RO SRL ori de titularul acestui drept.
     Toate drepturile sunt rezervate PEFOC.RO SRL.
     Este strict interzisa folosirea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii lui, a continutului sau a securitatii acestuia ori pentru discreditarea sau hartuirea PEFOC.RO SRL sau a afiliatiilor sai.

4:Confidentialitate
     Datele personale introduse de catre utilizator pe WWW.PEJAR.RO vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
     SC PEFOC.RO SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5: Garantia produselor
     Toate produsele comercializate de catre www.pejar.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.
     In cazul vanzarii unor produse utilizate sau cu defecte minore de fabricatie (vizuale), produse expozitionale sau reconditionate clientul va fi informat despre conditiile de garantie si returnare in momentul achzitionarii produsului.

6: Transferul Proprietatii
     Cumparatorul intra in proprietatea bunurilor doar dupa efectuarea platii in locatia indicata de Vanzator (ramburs, avans sau cash).
     In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

7: Conciliere amiabila
     Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati puteti lua legatura pentru o conciliera interna gratuita cu Beniamin Prodea, telefon: 0741 167 929 , email: contact@wordpress-1106541-3895065.cloudwaysapps.com

8: Feedback
     
Feedback-ul tau este foarte important pentru noi si il asteptam prin email la contact@wordpress-1106541-3895065.cloudwaysapps.com impreuna cu eventualele poze ale lucrarii efectuate.
     Vei primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea feedback-ului.

9: Metoda de livrare
      1. Colectare de la sediul nostru – fara costuri aditionale de transport.
      2. Expedierea comenzii de catre firma de curierat
      3. Expedierea marfurilor de catre personalul firmei noastre (in anumite situatii)
      4. Expedierea coletelor grele (focare, termofocare, cosuri de fum, sau alte marfuri paletate care impreuna depasesc o greutate de 40kg) cu firma specializata de transport greu (necesita plata in avans a marfurilor). In cazul in care nu se doreste plata in avans va fi nevoie de ridicare de la sediul nostru din Sibiu.


10: Tarife de expediere
      Tarife pentru livrare cu curier rapid catre client:
      1. Colet mic cu plata la descărcare = 20 Lei – CEL MAI FRECVENT
      2. Colet mare cu plata la descarcare 30-80 Lei (bio seminee, usi de focar, burlane, placi izolatoare, adezivi)


FOCARE SEMINEE PE LEMNE     = GRATUIT
SEMINEE CENTRALA                    
GRATUIT
SEMINEE ELECTRICE                   
= GRATUIT
SOBE PE LEMNE                           GRATUIT
COSURI DE FUM                            GRATUIT
STICLA DE SEMINEU     
= GRATUIT INDIFERENT DE CANTITATE
SEMINEE ELECTIRCE = GRATUIT

ACESTE TARIFE NU SE APLICA IN CAZUL PROMOTIILOR SPECIALE CARE INDICA “TRANSPORT GRATUIT”.

IN CAZUL RETURULUI, COSTURILE DE TRANSPORT SUNT SUPORTATE DE CATRE CLIENT.
 

      Costurile de mai sus se aplică numai la transporturile efectuate pe teritoriul Romanesc.
Toate produsele sunt asigurate pe parcursul transportului, pana la livrare.
      In cazul in care un focar ajunge cu sticla sparta garantam inlocuirea acesteia in 48h GRATUIT !
      Marfa grea (focare, termofocare, sobe, etc.) se transporta doar pana in fata imobilului, la casa sau la bloc, nu si in interior.
      Din motive legale si logistice, marfra paletata cu o greutate mai mare de 40kg nu poate fi trimisa cu firma de curierat cu plata ramburs si necesita achitare in avans a marfii sau ridicare personala de la sediul nostru din Sibiu in cazul in care nu se doreste achitarrea produselor in avans.
      Dupa achitare (daca este cazul), la receptionarea produselor cumparatorul are obligatia de a verifica corectitudinea acestora, din punct de vedere al calitatii si al cantitatii, precum si de a reclama eventualele probleme in aceeasi zi.

Garantie extinsa

La seminee si produse conexe

Preturi competitive

Calitate pentru orice buget

Livrare gratuita

La comenzi peste 1300 lei

Stoc permanent

Peste 100.000 de produse