Coș de Cumpărături

Apeleaza-ne: 0377100916

Transport gratuit la comenzi de peste 1300 lei

gratare pe gaz weber

Grătare pe Gaz Weber – 10 Sfaturi pentru un Grătar Durabil

Utilitatea și durabilitatea unor grătare pe gaz Weber adesea ne atrag atenția, dar prea puțin ne gândim ce înseamnă a achiziționa un asemenea produs. Nu se termină totul la momentul cumpărării lui, ci acesta trebuie îngrijit pe măsură. 

O curățare și întreținere realizată impecabil duce la o durată de viață mai mare a unor grătare pe gaz Weber. Cu puțină atenție vei reuși să te bucuri de grătare pe gaz Weber pentru mult timp. Așadar, n-ai nevoie decât de puțin timp în plus pentru a-i acorda atenția necesară.

gratare pe gaz Weber

Curățare și Întreținere Eficientă a unor Grătare pe Gaz Weber

Oriunde, oricând, te poți bucura de preparate suculente, rumenite și gustoase, totul cu grătare pe gaz Weber. Eficientizează utilizarea și te vei bucura de grătare pe gaz Weber pentru  foarte mult timp. 

Greul vine odată cu gândul de a curăța și întreține grătarul. Te asigurăm că nu este atât de rău pe cât pare, ci poate chiar o plăcere, o rutină. În ceea ce prevede curățarea și întreținerea unor grătare pe gaz Weber, este necesar să aveți la îndemână ghidul aparatului, în acesta veți observa o serie de recomandări, precum: sfaturi în cazul de pericole, respectiv variate avertizări. 

Vom începe cu ceea ce este mai important: sănătatea ta! În ceea ce prevede grătare pe gaz Weber, în cazul în care simți miros de gaz, trebuie să urmezi următorul set de reguli:

 • Închide sursa de alimentare a grătarului;
 • Înlătură flacăra aprinsă;
 • Deschide capacul;
 • În caz că nu dispare mirosul, stai la distanță față de grătar și ia legătura cu furnizorii de gaz sau direct cu pompierii.

Îți oferim sfaturi și trucuri ce să te ajute în folosirea durabilă de grătare pe gaz Weber, astfel:

 • Depozitarea Anumitor Substanțe Inflamabile: este necesară depozitarea la o distanță cât mai mare de grătar a benzinei, sau altor fluide cu vapori inflamabili. 
 • Verificarea Scurgerilor: pentru această etapă ai nevoie de o atenție sporită pentru realizarea unor verificări pentru scurgeri, posibile cu ajutorul ghidului, indiferent de locul ansamblării.
 • Informare Înainte de Utilizare: nu ezita să citești ghidul înainte de utilizarea unor grătare pe gaz Weber , mai exact pentru momentul aprinderii arzătorului. 
 • Modul de Asamblare: nu constă totul în avertizarea cu privire la combustibilul inflamabil folosit, astfel trebuie să fii atent la modul de conciliere a unor grătare pe gaz Weber. De asemenea, dacă anumite componente lipsesc, grătarul este inutilizabil până nu este asamblat ca la carte.
 • Atenție la Copii: Nu lăsați copii să se joace cu grătarul Weber, deoarece există riscuri de a se accidenta la partea accesibilă mult prea încinsă. De preferat este menținerea animalelor, copiilor și persoanele vârstnice la distanță de grătare pe gaz Weber în funcțiune, aceștia pot fi predispuși la accidentare.
 • Schimbarea Amplasării Grătarului: fii precaut, evită să muți grătarul cât timp este în funcțiune!
 • Oprirea Sursei de Energie: nu decupla regulatorul de gaz al grătarului de la sursa de combustibil în timpul funcțiunii.
 • Suprimarea Arzătoarelor: în momentul stingerii arzătoarelor, se recomandă stingerea oricărui ventil de gaz. Folosește ghidul de aprindere și încearcă să-l utilizezi după 5 minute de la oprirea sa și deschiderea capacului.
 • Neutilizarea Grătarului: în cazul nefolosirii sau depozitării unor grătare pe gaz Weber, trebuie realizată o verificare a “sănătății” aparatului: pentru evitarea lipsei scurgerilor de gaz, respectiv de a observa dacă există probleme din prisma componentelor.
 • Atenție Mare la Combustibil: în cazul neutilizării, depozitării sau opririi alimentării de la sursă, trebuie să ai grijă de butelie într-un mod corespunzător. Acest aspect se aplică și în cazul uneia goale.

Așadar, în caz că există nelămuriri, suntem pregătiți mereu să-ți răspundem la solicitări. De asemenea, ne găsești și pe Facebook, sau, dacă dorești să vizualizezi oferta unor gratare pe gaz Weber, te așteptăm aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Garantie extinsa

La seminee si produse conexe

Preturi competitive

Calitate pentru orice buget

Livrare gratuita

La comenzi peste 1300 lei

Stoc permanent

Peste 100.000 de produse