Coș de Cumpărături

Apeleaza-ne: 0377100916

Transport gratuit la comenzi de peste 1300 lei

Blog

gratar electric

Grătar Electric Profesional – 5 Etape Esențiale în Achiziționare

Un grătar electric este una dintre cele mai bune achiziții, astfel te poți lipsi de cărbuni, lemne, fum excesiv, sau efecte de seră. Vezi cele mai recomandate grătare electrice, informații suplimentare despre acestea, respectiv motivele pentru care să achiziționezi un gril.

gratar de gradina

Grătare de Grădină Moderne: Află în 5 Pași Tot ce ai Nevoie despre Acestea

Dacă ești pasionat de gătit în aer liber, sau doar îți place să te bucuri de timp frumos, cu un grătar de grădină poți face posibil faptul că vei îndrăgi momentele petrecute afară cu cei dragi. Nu lăsa curtea fără un grătar de grădină care s-o completeze perfect estetic și funcțional. Bucură-te de produse de calitate pentru crearea momentelor de neuitat cu cei apropiați și să prepari felurite mâncăruri.

grill pe gaz

Grill pe Gaz – Cele 4 Etape Primordiale

Dacă îți dorești mai mult confort în rumenirea preparatelor, clar gama unui grill pe gaz este cea mai potrivită pentru tine. În funcție de modelul ales te vei bucura de atingerea unei temperaturi ideale pentru prepararea bucatelor delicioase. 

gratare pe gaz profesionale

Grătare pe Gaz Profesionale – 2 Aspecte Esențiale în Achiziționare

Acum poți beneficia de gătare pe gaz profesionale! O întâmplare bine cunoscută de majoritatea este venirea concomitentă a căldurii cu pofta de grătar. Acum ai posibilitatea de a-l realiza la calitate superioară cu ajutorul unor grătare pe gaz profesionale potrivite. 

gratar pe gaz cu roca vulcanica

Grătar pe Gaz cu Rocă Vulcanică – 6 Beneficii

Datorită specialiștilor în arte culinare, acum ai posibilitatea de a te bucura de un grătar pe gaz cu rocă vulcanică pentru mâncare realizată ca la carte. De asemenea, vulcănițele, acele roci ale unui grătar pe gaz cu rocă vulcanică, sunt formate din însăși lava întărită în urma unei erupții vulcanice. Poros și cu găuri mici, un grătar pe gaz cu rocă vulcanică are spectaculoasa proprietate de reținere durabilă a căldurii.

weber q1000

Weber Q1000 de Excepție – o Adevărată Mândrie în Arta Culinară

Am ales să vă prezentăm mai multe detalii despre grătarul Weber Q1000 de excepție. Un grătar nu mai înseamnă doar zonă deschisă, ci bucate diverse și gustoase realizate alături de persoane apropiate. Acum ai posibilitatea de a opta pentru o variantă confortabilă, fiabilă pe necesitatea de a coace diverse preparate într-o terasă, pivniță sau grădină. Totul este posibil cu un grătar Weber Q1000, astfel am ales să-ți arătăm acest super model.

gratare pe gaz weber

Grătare pe Gaz Weber – 10 Sfaturi pentru un Grătar Durabil

Utilitatea și durabilitatea unor grătare pe gaz Weber adesea ne atrag atenția, dar prea puțin ne gândim ce înseamnă a achiziționa un asemenea produs. Nu se termină totul la momentul cumpărării lui, ci acesta trebuie îngrijit pe măsură. 

ustensile gratar

Ustensile Grătar – Obiectele Potrivite, în Momentele Potrivite

Aceste ustensile grătar reprezintă un set de instrumente care îți sunt utile în prepararea grătarului prin redare de confort, eficiență, durabilitate, siguranță, dar, mai ales, calitate. Încă de la ustensile de bază, precum: mese, tăvi, etc., și până la diverse tipuri de furci și instrumente multifuncționale, în gama de ustensile grătar Pejar regăsești tot ce ai nevoie pentru un grătar reușit!

set ustensile gratar

Alege un Set Ustensile Grătar de Calitate!

Știi momentul acela când trebuie să întorci un cotlet suculent și nu ai Set Ustensile Grătar necesare? Sigur, știm cu toții încă din copilărie că mamele noastre ar putea să-l întoarcă direct cu mana, with no second thoughts, însă pe noi ne arde. Și la urma urmei, nu este deloc profesionist și demn de un grătaragiu ca tine să folosești mâna, în locul unui set ustensile gratar din gama largă pe care o oferă Pejar.

set accesorii gratar

Top 5 din Categoria unui Set Accesorii Grătar de Excepție

După cum am menționat și în alte articole, un lucru ce nu trebuie să lipsească nici unui pasionat sau amator în lumea gătitului este un set accesorii grătar. Acesta reprezintă ajutorul tău de nădejde în lumea gătitului, iar la fel cum un tenismen nu își împrumută racheta și nu o înlocuiește niciodată, și un bucătar are nevoie de un set accesorii grătar pe care să-l cunoască și să-l folosească simplu și eficient.

oale fonta

De ce să Cumperi Oale Fontă pentru Grătar?

Când vorbim de oale fontă ne gândim la accesorii rezistente, durabile și de calitate. Fie că optezi pentru un WOK sau oale fontă, asigură-te că acestea sunt realizate special pentru gătitul pe grătar.

Garantie extinsa

La seminee si produse conexe

Preturi competitive

Calitate pentru orice buget

Livrare gratuita

La comenzi peste 1300 lei

Stoc permanent

Peste 100.000 de produse